Bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági nap

2023.06.22. 17:00

Táborozóknak tartottak prevenciós foglakozásokat

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szakemberei győri kollégáikkal bűn- és baleset-megelőzési programokkal várták a zánkai Erzsébet-tábor nebulóit.

Duol.hu

Fotó: police.hu

A Fejér vármegyei rendőrök a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együtt bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági napot tartottak 2023. június 21-én Zánkán, az ifjúsági táborban – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

Fotó: police.hu

A táborozók kirakózhattak, kipróbálhatták a részegséget, drogosságot szimuláló szemüvegen keresztül azt, hogy milyen módon változhatnak érzékeink a tiltott szer és az alkohol hatására. Áldozatvédelmi teszt kitöltésével, továbbá játékos feladványok megoldásával pedig a biztonságos vakációval kapcsolatos tudásukat bővíthették.

Fotó: police.hu

A diákok körében nagy sikert aratott a rendőrségi statikus gépjárműbemutató, valamint a FÁMA Leaser III. típusú sebességmérő készülék kipróbálása játékos vetélkedőn keresztül.  

Fotó: police.hu

A programokon résztvevő gyermekek ajándékokkal térhettek haza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában