Ongai Gábor Emléktorna

2023.06.17. 14:00

Emlékezés és örömfutball egy remek családi nap keretében - galériával

Pénteken délelőtt immáron V. alkalommal rendezték meg – ezúttal az egykori vidámpark műfüves pályáin – az Ongai Gábor Emléktornát.

Szabó Szabolcs

Nyolc csapat tagjai húztak mezt a focitornára

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A résztvevőket a szervezők nevében Budavári Árpád, a Dunaújvárosi Rend­őrkapitányság vezetője köszöntötte, aki elmondta: – Ongai Gábor életében a család, a rend­őrség és a sport fontos, irányadó értékekkel bírt. A mai nap az emlékezésé és egyben a közösségépítő találkozásoké is. Számunkra, akik ismerték és szerették Gábort, ez egy fontos emlékezés, és örömteli, hogy a vármegyében dolgozó kapitányságok és rendészeti szervek is csatlakoztak ehhez a kezdeményezéshez. Az évek során ez a focitorna egy családi nappal is kiegészült, hiszen szükségünk van ezekre a közösségi élményekre, együttlétekre. Köszönöm minden társ­szervezetnek, partnerünknek, hogy segítette a rendezvény megszervezését.

 Az V. Ongai Gábor Emléktornán 8 csapat húzott mezt: Móri Rendőrkapitányság (Rk), Gárdonyi Rk., Sárborgárdi Rk., Székesfehérvári Rk., Sárbogárdi Rk., Bicskei Rk., Pálhalmai bv-intézet, Dunaújvárosi Rk., Adonyi Öregfiúk. A találkozók igazi presztízscsatákat hoztak, közben zajlott a családi nap. A különböző aktivitások mellett – tollas, pingpong – a csapatok háttérszemélyzete a frissítésről is gondoskodott. A reggeli friss bundás kenyér és a sültek mellett bográcsoztak is. A tornát végül az Adony Öregfiúk gárdája nyerte, a második helyet a Pálhalma szerezte meg, a dobogó harmadik fokára a móriak értek oda. Az Ongai Gábor-díjat Kenyér Zsolt (Adonyi Öregfiúk) vehette át. A torna gólkirálya pedig a móri Király Kadosa lett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában