Közélet

2023.04.06. 15:00

Integritás és adatvédelem műhelymunka a Fejér Vármegyei Kormányhivatalban

Integritás tanácsadóknak szervezett országos műhelymunkát a Nemzeti Védelmi Szolgálattal együtt a Fejér Vármegyei Kormányhivatal.

duol.hu

Forrás: Fejér Vármegyei Kormányhivatal

Az ország csaknem összes kormányhivatalának integritás tanácsadója képviseltette magát a rendezvényen, ezenkívül a Székesfehérvári Tankerületi Központ, a Bicskei Járásbíróság és a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház munkatársai, továbbá más államigazgatási szervek – például a Miniszterelnökség, a Pénzügyminisztérium, a Magyar Államkincstár, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság, az  Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet – szakértői is a résztvevők között voltak.
A rendezvényt Dr. Tanárki Gábor, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal igazgatója nyitotta meg.

Előadást tartott Dr. Szabó Endre Győző a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökhelyettese, Dr. Révész Balázs c. egyetemi docens, Princzkel Jozef r. főhadnagy, a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársa, valamint számos államigazgatási szerv integritás tanácsadója.

A résztvevők rendkívül színvonalas prezentációkat hallhattak az integritás és adatvédelem témakörében, továbbá a műhelymunka kiváló alkalom volt jó gyakorlatok átvételére, a tapasztalatok és működőképes megoldások megosztására.

A rendezvény szakmai felelősi és moderátori feladatait a Fejér Vármegyei Kormányhivatal integritás tanácsadója Dr. Halmainé Dr. Takács Rita látta el.

(Fejér Vármegyei Kormányhivatal)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában