Rangos elismerés

2023.03.07. 12:00

SIOSZ díjátadó gála – a Vasvári továbbra is az élvonalban

A Sportiskolák Országos Szövetsége 2023. február 28-án Budapesten, a Magyar Sport Házában tartotta meg SIOSZ-gála díjkiosztó ünnepségét, ahol a 2022-es év legjobb sportiskoláit és sportolóit ismerték el.

DH

A Vasvári iskola kategóriájában a második lett

Fotó: SIOSZ

A dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola „Magyarország legjobb sportiskolája 2022-ben, köznevelési típusú általános iskolák kategória II. helyezett” díjban részesült. A kitüntetést Gálosfai Tímea intézményvezető olyan jelentős személyiségektől vehette át, mint Gál Csaba, az NSÜ főosztályvezetője, valamint Tóth Krisztián olimpiai III., világbajnoki II. és III., s Európa-bajnoki II., III. helyezett dzsúdós. 

A sportélet kiválóságai adták át a díjakat az arra érdemeseknek Fotó: SIOSZ

További elismeréseket adott át Rózsa József, a SIOSZ elnöke, dr. Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó, a Nemzeti Sportügynökség Zrt. sportszakmai és sportstratégiai vezérigazgató helyettese, dr. Sáfár Sándor, a Nemzeti Sport Ügynökség Zrt. sportakadémiák, sportiskolák, kiemelt sportegyesületek és egyetemi sport igazgatóság igazgatója, valamint dr. Reinhardt Ákos, a Honvédelmi Minisztérium sportügyekért felelős államtitkárság főosztályvezetője. 
„Köszönjük tanítványainknak a szép eredményeket, az edzőknek a lelkiismeretes felkészítő munkát, a szülőknek, hogy segítették gyermeküket a sportolás útján és a pedagógusoknak támogató hozzáállásukat. Ez a szép eredmény a többéves és magas színvonalú együttműködés eredménye. Köszönjük! – áll az intézmény szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában