Ercsi fórum dr. Koncz Zsófiával

2022.11.15. 22:08

Az elhibázott brüsszeli szankciós politikáról

Országjáró körútja első állomásaként Ercsibe látogatott dr. Koncz Zsófia miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő dr. Molnár Krisztián, a Fidesz Fejér megyei 4. sz. választókerületi elnökének, és dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselőjének meghívására.

Molnár Emese

Fotó: Németh Ádám

Fontos témakörben tartott előadást az egyébként rendkívül közvetlen és barátságos miniszterhelyettes, mégpedig a háborús helyzetről, és az elhibázott brüsszeli szankciós politika hatásairól. A negatív következményeket nemcsak a magyarok, hanem bizony minden európai polgár is megérez, a drasztikusan megemelkedett energiaáraktól kezdve a magas inflációig. Mint azt Koncz Zsófia hangsúlyozta, a kormány azon dolgozik, hogy megvédje a magyar emberek érdekeit, és a mindennapi terhek enyhítése érdekében hozza meg a különféle intézkedéseit, például a benzin ár stopot, az élelmiszerekre vonatkozó ár sapkát. Mint mondta, fontos, hogy a nemzeti konzultáció során elmondják az emberek a véleményüket a brüsszeli szankciós politikáról, erre buzdít is mindenkit, mert az emberek álláspontjával ezzel felvértezve folytathatják a magyarok képviseletét az EU-ban. Hozzátette, november 15-től már az online felületen is kitölthető a konzultáció. Csak a béke hozhat megnyugvást. 

Fotó: Németh Ádám

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában