Felsőoktatás

2022.07.18. 10:00

Idén is lesz Pont Ott Party

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül számos városban az úgynevezett Pont Ott Party 2022. július 21-én, csütörtökön. A felvételi jelentkezők együtt várják izgatottan az esti ponthúzást, melyben kiderül, hogy felvételt nyertek-e az általuk kiválasztott felsőoktatási intézménybe.

duol.hu

20210729 Dunaújváros Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH A Dunaújvárosi Egyetem épületének homlokzata

Fotó: Zsedrovits Enikő

Idén is számos városban kerül megrendezésre a Pont Ott Party. Az Eduline.hu most kigyűjtötte, hogy hova érdemes menni, ha egy szuper bulira vágytok.

Budapest

Ahogy már korábban sokszor megírtuk, idén július 21-én derülnek majd ki a hivatalos felvételi ponthatárok. A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) pedig idén is megszervezi a fővárosi ponthatár várót, méghozzá a Városligetben. A részleteket itt nézhetitek meg.

Szeged

Szegeden a ponthatár váró buli a Dugonics téren, a Rektori Hivatal előtt lesz. A ponthatár húzást óriáskivetítőn közvetítik, ezután ValMar-koncert lesz. Részletek itt.

Pécs

A pécsi ponthatár váró bulit július 21-én, 5 órától tartják a Széchenyi téren. Délután interaktív játékokat szerveznek, információkat kérhettek a felvételiről és a képzésekről, 17:40-től pedig fellép a PTE Brass Band. Hat óra után pár perccel újabb koncert jön, de a szervezők egyelőre titokban tartják, hogy ki lesz a fellépő - részletek itt.

Eger

Az esemény Facebook-oldala alapján a Pont Ott Parti helyszíne az Eszterházy tér lesz, a programok este hatkor kezdődnek. Lesz Kahoot-bajnokság, HÖK-ös és tanulmányi tájékoztatók, fellépnek cheerleaderek és énekesek, este nyolckor jönnek a ponthatárok, kilenctől pedig a Loving Arms és Martin Glare zenél. Részletekért kattintsatok ide.

Salgótarján

Idén is lesz buli Salgótarjánban. Este hattól fellép Alee, Tóth Andi, Mardoll, este nyolckor jönnek a ponthatárok, fél kilenctől pedig Dzsúdló és Pixa érkezik. A helyszín a Fő tér. Részletekről itt olvashattok.

Győr

A győri Pont Ott Parti helyszín a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub lesz, a kapunyitás pedig 18:30-kor lesz. A ponthatárok kihirdetése után NEMAZALÁNY x SOFI koncert is lesz - áll az esemény leírásában. Részletek itt.

A tervek szerint Debrecenben is lesznek POP- programok, a részletekre azonban még egy kicsit várni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában