10.00-16.00-ig

2022.06.07. 11:00

Június 18-án szombaton ismét Újtelepi Garázsvásárt tartanak

A címben írt napon 10 és 16 óra között ismét Újtelepi Garázsvásár lesz, melyet harmadik alkalommal szervez meg a Városvédők Újtelepért Egyesület.

Brousil Csaba

A népszerű kincsvadászaton 33 címen kínálják portékáikat az újtelepiek, és várnak szeretettel mindenkit. Az egyesület alelnöke Nyári Ica elmondta, Újtelep lakói most is nagyon készülnek, hiszen ez az esemény nem csak az árusításról szól, hanem egyben közösségi program is. Sok helyen frissítőkkel fogadják a lakók az ismerősöket és az ismeretlen vásárlókat egyaránt. Újtelepen minden rendezvény elmaradhatatlan kelléke a helyben sütött kürtőskalács is, mely e napon is megtalálható lesz a Venyimi út-Kölcsey utca sarkán. Több helyen gyerekek várják majd a vásárlókat, akik hetek óta különös gonddal készítik össze kis kincseiket, hogy az ezek eladásból keletkező bevételből újabbakat szerezhessenek be maguknak.
A helyismerettel nem rendelkezőknek idén is lesz segítségük: az egyesület honlapjáról le lehet tölteni a pontos címlistát, mely választ ad arra, hogy ki, hol és mit kínál majd megvételre. Ezen kívül az újtelepiek egy térképpel is segítik tájékozódásukat, melyik cím pontosan hol is lesz megtalálható. Mindkét információs segítséget a www.varosvedok-ujtelepert.hu weboldalon található meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában