volt limuzinkölcsönző és ceremóniamester is

2021.12.01. 12:00

Esküvőkiállítás – az új módi: minden egy helyen

Szombaton a Juharos étteremben esküvőkiállítást szervezett Cziráki László dunaújvárosi egyéni vállalkozó, aki igazi szakembernek mondható ezen a téren, hiszen esküvői tánctanár.

Agárdy Csaba

2021.11.28. Esküvő kiállítás Dunaújváros Juharos étterem Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Szolgáltatóban nem volt hiány, többek között esküvői ruhakölcsönző, sminkes, fodrász, limuzinkölcsönző, esküvői virágkötő, fotós, videós, ceremóniamester állt a leendő párok rendelkezésére.

Cziráki Lászlótól megtudtuk, hogy ez egy sorozat második állomása volt, az elsőnek Dunaföldvár volt a házigazdája.

– A délelőtt egy kicsit csendesen telt, valószínű sokan az ebédre készültek, de délután nagy volt az érdeklődés. Tizenkilenc szolgáltatót ismerhettek meg az idelátogatók.

Az esküvői ruha a legfontosabb a hölgyek számára
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az egyik szolgáltató Hurai Attila ceremóniamester volt, aki elmondta, ő egy modernizált vőfély.

– Manapság a fiatalok már nem tartanak igényt arra, hogy a menyasszonyt kikérjék, nincs rigmus, nincs verselés, nincs népviselet, nincs vonulás. Általában azt szeretik a fiatalok, ha minden egy helyen történik. Az átöltöztetéstől kezdve a szertartásig és a buliig. Sokszor az anyakönyvvezető kimegy a helyszínre. A helyszínek sem a hagyományosak, a legnépszerűbbek a tópartok és a kastélyok. Az ifjú pár igénye szabja meg a programot, az alapján készítem el a menetrendet. A régi esküvői szokások közül a tortavágás és a menyasszonytánc azért megmaradt. De a lényeg, hogy laza, táncolós, bulis legyen az esküvő.

A mindent egy helyen igénynek a kiállítás házigazdája, a Juharos étterem maximálisan megfelel.

Kovács Anita üzletvezető elmondta, sok esküvőnek adtak otthont, ezért örömmel fogadták Cziráki László megkeresését a kiállítást illetően.

– Teljesen felújított, nagy hely a miénk, különteremmel, terasszal, parkolóval. Komplexen mindent biztosítani tudunk az átöltöztetőhelyiségtől kezdve az ételeken keresztül a zenekarig. Magát a szertartást is ide tudjuk szervezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában