támogató akció

2021.11.04. 18:00

Nusi mami szívvel lélekkel segíti Pecsét Istvánt is

Kerlang Ferencnével, Nusi mamival többször találkozhattak olvasóink, szakácskönyveink rendszeres receptbeküldője volt, és támogató akcióinknak is az egyik legaktívabb segítője.

Körmendi Erzsébet

Fotó: © Zsedrovits Enikő

Facebook-oldalán most is írja, hogy Pecsét István kérése meghallgatásra talált, ám a támogatás és a tényleges költségek közötti „különbözetet adomány formájában jó lenne eljuttatni neki! Az első kínai útjához majdnem 200 ezer forintot, a következő gyűjtésem során 175 ezer forintot sikerült a számlájára betenni! A harmadik gyűjtés már az itthoni lábadozásához lett személyesen átadva. Most ismét arra kérlek benneteket, aki bármilyen kis összeggel hozzá tud járulni István gyógykezeléséhez, az segítsen!”

Kerlang Ferenc (b) és felesége, Nusi mami számára felejthetetlen volt a találkozás Pecsét Istvánnal Fotó: archív

Nusi mami kérdésünkre elmondta, hogy Barabás Virág számára kupakokat gyűjtött, kezdeményezésére helyeztek ki gyűjtőszívet az előszállási községházához. István gyógyulását szívvel-lélekkel segíti kezdetektől: „A férjem betegsége miatt tudjuk, milyen nehéz időnként. Istvánnal kapcsolatban az elején felkerestem otthon a falubeli világjáró társaimat, a templom előtt pedig megszólítottam az ismerősöket, segítsenek, a fiam minidiszkót is szervezett a javára. Aztán a Dunaújvárosi Hírlap szerkesztőségében találkozhattunk Istvánnal, hálás vagyok, hogy ezt megszervezték, s személyesen adhattuk át a gyógykezelés utáni lábadozásra éppen akkor összegyűjtött pénzt. Fantasztikus, leírhatatlan találkozás volt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában