Fuss velünk, Fuss értünk!

2021.10.14. 07:00

Tizennégy tabletet vettek az újvárosi esőembereknek

Tegnap délután ünnepélyes keretek között adták át azt a tizennégy tabletet, amelynek megvásárlása közel egymillió forintba került. A Fuss velünk, Fuss értünk! akció keretében több százan húztak futócipőt, és számos helyi vállalkozás is csatlakozott az akcióhoz.

Szabó Szabolcs

2021.10.13. Fuss Velünk, Fuss Értünk futóverseny adomány átadása az Esőemberek szüleinek Dunaújváros Munkás Művelődési Központ Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Sikerült megmozgatnunk a várost egy jó ügy érdekében. Évekkel ezelőtt csatlakoztam kis csapatommal ehhez az akcióhoz, és mindig bíztunk abban, hogy egy közös összefogás keretében elérhetjük a céljainkat. A Fuss velünk, Fuss értünk! közösségi futás az évek alatt egy kiemelkedő eseménnyé vált a városban.

A tableteket Petrás Gábor adta át az esőemberek helyi szervezete képviselőinek
Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A résztvevők számát tekintve ma ez az egyik, ha nem a legnagyobb közösségi sportesemény a városban. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt és a támogatók bizalmát. A regisztrációs díjakból és a felajánlásokból 12 darab minőségi készüléket tudtunk vásárolni. A felhívásunkhoz csatlakozott Dunaújváros önkormányzata is, így végül tizennégy darab tabletet tudunk átadni a Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesületének – fogalmazott Petrás Gábor aktivista, programszervező a Munkásművelődési Központ színháztermében tartott átadón.

A Fuss velünk, Fuss értünk! közösségi futás az évek alatt egy kiemelkedő eseménnyé vált a városban

A tableteket az esőemberek helyi szervezetének nevében Kálmánné Tóth Mária vette át, aki megköszönte az adományokat.

Barta Endre, Dunaújváros önkormányzatának humán ügyekért felelős alpolgármestere az átadón gratulált a gyűjtőakció eredményéhez, és kiemelte, az önkormányzat a jövőben is támogatni fogja a hasonló segítő, közösségépítő kezdeményezéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában