vizsgálat

2021.09.06. 09:00

Tüdőszűrés lesz Dunaföldváron

duol.hu

Dunaföldvár Város Önkormányzata és a Máltai Szeretetszolgálat Helyi Szervezete tájékoztat a dunaföldvári lakossági tüdőszűrésről.

A vizsgálatot a Szent Flórián téren (az Egészségház mögött) szeptember 9-én (csütörtök) 10:00 és 17:00 óra között, míg szeptember 10-én (péntek) 8:00 és 15:00 óra között tartják (12:00 és 13:00 óra között ebédszünet). A vizsgálathoz a következő iratokra van szükség: személyi igazolvány, TAJ kártya és lakcím kártya.

A szervezők kérik, hogy akinek van tüdőbetegséggel kapcsolatos ambuláns lapja vagy zárójelentése, vigye magával a másolatát. Ha valakit műtöttek az elmúlt évben, és a műtét előtt készült mellkas felvétel, illetve aki rendszeresen jár tüdőgondozóba az ne menjen a szűrésre.

A szűrőbuszra egyszerre legfeljebb három ember tud felszállni. A busz lehajtható rámpával rendelkezik, így a szolgáltatást a mozgásukban korlátozottak és kerekes székesek is igénybe tudják venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában