jegyzet

2021.08.07. 10:00

Az örök fiatalság titka

Csodálatos ez a XXI. század, a megannyi modern technológiai vívmányával együtt, amelyek ma már mindannyiunk számára elérhetőek.

Török Tímea

Fotó: Shutterstock

Itt van például a tudósok által évszázadok óta kutatott örök fiatalság elixírje, amire, lássuk be, szinte valamennyien vágyunk. Ráadásul nem is kell súlyos összegeket plasztikai sebészre, botoxra vagy különféle méregdrága kezelésekre és kozmetikumokra költenünk. Sőt még fizetnek is érte.

Hogy mire gondolok? A munkahelyeken lépten-nyomon hallani a munkatársak közötti beszélgetésekből, hogy milyen lassan telik az idő, amikor műszakban van az ember.

Bezzeg a hétvége vagy a szabadnap fénysebességgel suhan el mellettünk. Gondolom, már kitalálták, miről beszélek. Tehát a recept egyszerű, töltsük a lehető legtöbb időt a munkahelyünkön, mivel ott az idő lassan, szinte ólomlábakon telik, így sokkal később fogunk megöregedni. Az igazán bevállalósok ezt fokozhatják még túlórákkal, vagy a régről ismert „kommunista szombatok” beiktatásával, így akár a halhatatlanságot is elérhetik.

Nem mellesleg értékes időt, megannyi boldog órát tölthetünk főnökeink és kedvenc kollégáink társaságában, ami szintén erősen a fentiek mellett szól.

Kell ennél több?

Vezető képünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában