Virágos balkonok, kertek

2021.05.23. 10:00

Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

Az előző évi sikereken felbuzdulva idén újra összemérhetik szépségüket a virágos balkonok és előkertek.

duol.hu

Fotó: Shutterstock

A megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen. A „Virágos balkonok, virágos kertek” versenyre magánszemélyek pályázatait várjuk. Saját készítésű fényképek beküldésével bárki részt vehet a versenyen két kategóriában.

A pályázatról:

A pályaműveket – kizárólag online regisztrációt követően – elektronikus úton lehet feltölteni a palyazat.viragosmagyarorszag.hu oldalra. Pályázni 2021. május 3. napján, vagy azt követően készült, a dísznövényeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcstermő növényeket kiemelő, a kerti kompozíciót is bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal és egy maximum 400 karakteres leírással lehet 2 kategóriában:

• Legvirágosabb balkon

• Legvirágosabb előkert

A pályázatokat 2021. május 6. és 2021. június 15. között várjuk. Egy szakmai zsűri döntése alapján mindkét kategóriában nyertes pályaműveket hirdetünk, amelyek beküldői díjazásban részesülnek.

Közönségdíj

A Facebookon 2021. augusztus 2. és augusztus 15. között külön versenyt indítunk a pályaműveknek, ahol mindkét kategóriában 1-1 hétig lehet majd szavazni a legszebbekre. A szavazatok alapján 3-3 győztest hirdetünk ki.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában