felújítás

2021.03.07. 16:00

Megújult a Hild tornaterme

Ha bárki azt kérdezné, hogy van-e abban valami jó, hogy a digitális tanrendben üresek az iskolák, rögtön válaszolunk is rá: nincs. Viszont zökkenők nélkül ki lehet használni ezt az időszakot mondjuk egy komplett tornaterem felújításra.

duol.hu

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum az elmúlt hónapokban jelentős forrásokat mozgósított az iskolák csinosítására, felújításra, eszközbeszerzésre. Piros Mariann kancellár asszony és Pocsainé Varga Veronika főigazgató asszony a napokban a Hild iskolát járták körbe.

Fotók: dunaujvarosiszc.hu

A leglátványosabb változás a tornateremben történt, egy teljesen új burkolatot tettek le a szakemberek. Kicserélték a tanműhely ajtaját, illetve speciális trapéz asztalok és tanulószékek érkeztek több tanterembe is. Ha már új tornaterem, akkor új sportszerek is kellenek: fitneszlabdák, gumiszalag, labdák, tollas, pingpongasztal is érkezett. A komfortosság jegyében pedig babzsák fotelek szolgálják a diákság kényelmét, egy új csocsóasztalnak köszönhetően pedig különleges percek várnak majd a Hild iskola tanulóira. Remélhetőleg mielőbb.

A Hild iskolában végzett felújításokra, beszerzésekre 20 millió forintot fordított a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában