Perkáta

2021.02.27. 12:00

Maszkok átadása Perkátán

Perkáta Nagyközség Önkormányzata képviseletében Oláh István alpolgármester a perkátai intézmények számára szájmaszkokat adott át február 2-án, pénteken.

duol.hu

A maszkok a Magyar-Kínai Kulturális Egyesület ajándékai voltak az önkormányzat számára – adta hírül Perkáta nagyközség hivatalos weboldalán.

Elsőként a Győry-kastély munkatársainak juttatta el az alpolgármester a csomagot, mely 300 db maszkot tartalmazott, s Lászlóné Szabó Edit vette át az intézmények képviseletében. Ezt követően a Perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola és AMI számára került át adásra 1000 db maszk, ahol Horváthné Horgos Judit igazgatóhelyettes fogadta az önkormányzat által adott csomagot.

Fotók: Horváth Dóra

A Szivárvány Óvoda részéről Cseréné Marczal Zsuzsanna 500, a Bölcsőde részéről Jákliné Rajcsányi Rozália 300 db védőmaszkot vehetett át.

Barna Tímea, a Perkátai Szociális Központ vezetője szintén 300 db-os csomagot kapott az alpolgármestertől, s végül az orvosi rendelő dolgozói számára is átadásra került 300 szájmaszk. Az intézmények nagy örömmel vették át a kínai egyesület által biztosított maszkokat, melyeknek továbbra is nagy hasznát veszik feladataik ellátása közben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában