Erősítik a kapcsolatot

2020.12.03. 12:00

Maszkokkal segít a röplabda-akadémia

Szerdán újabb három oktatási intézményben, a Gárdonyi, a Móricz, valamint a Szabó Magda Általános Iskolában jártak a DSE Röplabda Akadémia képviselői, hogy egyenként kétszáz darab maszkot adjanak át az igazgatóknak egy névtelenséget kérő támogatójuk jóvoltából.

Gallai Péter

Ezzel a jótékonysági akcióval még jobban erősödött a felek közötti eddig is jó kapcsolat. Képünk a Gárdonyiban készült, balról Szárszó Lajos kommunikációs vezető, mellette Szóládi Zoltán igazgató és Tomanóczy Tibor, az akadémia ügyvezetője, aki az iskolától kapott ajándékot tartja a kezében.

Szerdán újabb három oktatási intézményben, a Gárdonyi, a Móricz, valamint a Szabó Magda Általános Iskolában jártak a DSE Röplabda Akadémia képviselői, hogy egyenként kétszáz darab maszkot adjanak át az igazgatóknak egy névtelenséget kérő támogatójuk jóvoltából. Ezzel a jótékonysági akcióval még jobban erősödött a felek közötti eddig is jó kapcsolat. Képünk a Gárdonyiban készült, balról Szárszó Lajos kommunikációs vezető, mellette Szóládi Zoltán igazgató és Tomanóczy Tibor, az akadémia ügyvezetője, aki az iskolától kapott ajándékot tartja a kezében.
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában