December 5-én, szombaton

2020.12.02. 16:00

Lomtalanítás: idén utoljára van lehetőség „szabadulni”

Folyamatos a városban a lomtalanítás, ilyenkor derül ki, mennyi kacat halmozódik fel a lakásokban, a pincékben, hiszen nagyon hamar megtelnek a konténerek.

duol.hu

December 5-én, szombaton a Barátság városrészben és a Bagolyvárnál lesz lomtalanítás, idén ez az utolsó lehetőség a „megtisztulásra”: 7–15 óra között a Barátság Hangulat bár előtti nagy parkolóban, a Németh László utcában, a Duna sor – Osztraván, a Duna sor – Jászain, a Bagolyvár – Berkenye közben és a Szilvás utcában lesznek gyűjtőkonténerek, ahová a városlakók elhelyezhetik a már feleslegessé vált, kidobásra ítélt használati tárgyaikat.

Így például régi bútoraikat, könyveiket vagy ruhaneműiket. A gyűjtőpontokon ezúttal is folyamatosan jelen lesz személyzet, hogy segítsenek a városlakóknak, valamint odafigyelnek, hogy valóban csak lom kerüljön a konténerekbe. Műszaki és veszélyes hulladék nem helyezhető el.

Legutóbb a belvárosban élők 224 köbméternyi lomtól szabadultak meg, ami nagyjából tíz tonnának felel meg.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában