december 11-ig

2020.12.01. 09:00

Digitális oktatás mától Adonyban

Brousil Csaba

A Szent István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola azt a tájékoztatást adta a település önkormányzatának hivatalos honlapján, hogy az intézmény átmeneti bezárása miatt minden étkezést igénylő gyermek ellátása szünetel a mai naptól.

Kérdéssel fordultunk a Dunaújvárosi Tankerületi Központhoz, hogy hivatalos információt kérjünk a szóban forgó átmeneti iskolabezárásról.

A tankerülettől a következő választ kaptuk: „Az Adonyi Szent István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában néhány pedagógus Covid-tesztje pozitív lett. A további fertőződés megakadályozása érdekében a Dunaújvárosi Tankerületi Központ kezdeményezte a holnapi naptól az intézményben a tantermen kívüli, digitális munkarend elrendelését 2020. 12. 11-ig.” Az iskolában annak tudnak ételhordós elvitelre ebédet biztosítani, aki jelzi igényét a 06-70/633-6118-as telefonszámon ma délig, illetve minden igénylési napot megelőző napon reggel kilenc óráig. Az ételt minden nap 11 és fél 12 között lehet elhozni, az iskola hátsó udvarán várva a kiszolgálásra.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában