Dunaújvárosi Egyetem

2020.09.03. 13:00

Paksi felvételi után jöhet a beköltözés

Szabó Szabolcs

Augusztus 1. és 24. között lehetett jelentkezni a paksi atomerőmű specifikus szakirányú továbbképzésekre, ezúttal bővült a lehetőség, az atomerőművi üzemeltetési szakmérnök képzésen túl az atomerőművi üzemeltetési szakember képzésre lehetett felvételizni – közölte lapunkkal a Dunaújvárosi Egyetem, amely kifejtette: Öröm a Dunaújvárosi Egyetem számára, hogy a Paks II Zrt. támogatásának köszönhetően 25 fő számára díjmentesen meghirdetett helyre több mint 60 fő adta be a jelentkezését. Augusztus 28-án 9 órakor intézményünk campusán megkezdődött a felvételi eljárás, ahol a felvételi kritériumoknak eleget tevő jelentkezők szakmai elbeszélgetés keretében adnak számot tudásukról.

Felvételi meghallgatás az egyetemen Fotó: uniduna.hu

A Dunaújvárosi Egyetemhez kapcsolódó további információ, hogy elkezdődött a kollégisták beköltözése. Melkovics Jánosnak, a kollégium igazgatójának tájékoztatása szerint az idei tanévben a hallgatók többsége tervezi a kollégiumi beköltözést.

– A felnőtté válás egy fontos állomáspontja az egyetemi tanulmányok mellett a kollégiumi élet is – mondta. – A Covid–19-vírus azonban felülírta az eddig megszokott kollégiumi létet, ezért a hallgatóink védelmében kénytelenek voltunk új szabályokat hozni. A pontos szabályrendszer megtalálható az uniduna.hu oldalon. A beköltözés szeptember 4-én, pénteken kezdődik. A beköltöző hallgatók már korábban megkapták a beköltözés rendjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában