Nevezési díj nincs

2020.08.19. 08:00

Újra halászléfőző, snecifogó verseny

Huszonegyedik alkalommal szólítják pecabotok és bográcsok mellé a műfaj rajongóit augusztus 21-én, pénteken.

Horváth László

A Dunai Gyöngy Yachtkikötő és Bárka Vendéglő melletti parton 10 órától indul a snecifogó és halászléfőző verseny. Napközben ugrálóvár, trambulin, arcfestés szolgálja a kikapcsolódókat, s kirakodóvásár is lesz. Este nyolctól a Fun company koncertje és lézershow várja a résztvevőket. A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a rendezvényen a vírushelyzet miatt kizárólag karszalaggal rendelkező személyek és legfeljebb 500 fő vehet részt egyidejűleg.

Bizonyára idén is olyan finom étkek készülnek, mint tavaly
Fotók: Horváth László

Versenyszabályok: helyszín a Bárka vendéglő melletti sóderos part. Regisztráció 9-10 óráig, a verseny kezdete 10.30-kor, befejezése 11 órakor. Eredményhirdetés 12 órakor. Versenypálya a regisztráció sorrendjében lesz kijelölve. Versenyzőként egybotos készség, egy horog, fenekezős, vagy úszós módszer. A kifogott halnak a horgon kell lenni, kézzel megfogva, leakasztva és a Dunába kíméletesen visszaengedve. A versenyző mögött lévő versenylebonyolító ekkor jegyzi be a versenyzőnek a fogást a versenylapra. Az eredményt darabszám szerint bírálják el. Nevezési díj nincs, nevezési szándékot előre is lehet jelezni.

Tavaly is népszerű volt a snecifogó verseny, sokan ragadtak botot

A részletek felől érdeklődni a verseny szervezőjénél, Kisapostag Duna SE Horgász Szakosztálya vezetőjénél, Kapuczin Lajosnál lehet a 20/941-5070 telefonszámon vagy a [email protected] címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában