A klubtagok magukkal vitték az unokáikat is

2020.07.23. 12:00

Jót grillpartiztak a nagyközségi nyugdíjasok

Már negyedik éve sütik a pecsenyéjüket. Remek ételek, italok, nótázás, sok kötetlen beszélgetés, és mint mindig, kiváló hangulat jellemezte ezúttal is a nagyközségi nyugdíjasok éves, rendes sütögetését. Az elmúlt hétvégén, szombaton minden résztvevő jóllakottan és jó kedvvel töltötte az időt.

Horváth László

Hagyomány a Mezőfalvi Nagyközségi Nyugdíjas Klubban, hogy nyaranta összejönnek a megszokott találkozástól eltérő programra, az általuk meghonosított grillpartira. Südi Ilonka, a klub vezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy nagyon várták már a napot, mikor újra találkozhattak, hiszen a vírushelyzet miatt kétséges volt az idei rendezvény megtartása. Ki is használták a mostani lazább helyzetet, és gyorsan megszervezték a programot, mielőtt újra szigorúbbak lesznek a szabályozások.

Hangulatos délután volt, ettek-ittak, beszélgettek, táncoltak
Fotók: Horváth László

Szombaton tizennégy órakor kezdődött és este hétig tartott a buli. Immáron negyedik éve ülnek egy asztalhoz a nyugdíjasház udvarában. A cél, hogy ne csak mindig a táncos zenés név- és születésnapokon találkozhassanak egymással, hanem egy kötetlenebb, egymás szavát jobban meghalló körülmények között tölthessék az időt. A bulik alkalmával a tánc és a hangos zene miatt erre nincs annyira lehetőség. Ide most az unokákat is magukkal hozták.

Az unokák is velük voltak

Megvitatták az élet nagy és kis dolgait, az aktuális politikai és társadalmi kérdéseket. Természetesen zene nélkül ez a rendezvény sem múlhatott el, így hamar előkerült a harmonika, ami igencsak hozzátett az amúgy is remek hangulathoz – tájékoztatta lapunkat a hétvégi mezőfalvi eseményről a Mezőfalvi Nagyközségi Nyugdíjas Klub vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában