Van kedvenc családi menüjük? Ha igen, küldjék el nekünk június 20-ig, jövő szombatig!

2020.06.15. 09:00

Várjuk a recepteket az új szakácskönyvünkhöz

A Családok szakácskönyve – olvasóink legjobb receptjei címmel jelenik meg idén új kötetünk. A receptek beküldése a hajrájához érkezett, ugyanis június 20. a határidő. Az album az előétel, leves, főétel, desszert tematikára épül.

duol.hu

A könyvbe kerülő több mint 150 receptet szakértő zsűri választja ki Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakácsnak, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnökének vezetésével. A receptbeküldők között robotgépet, elektromos kuktát és aszalógépet sorsolunk ki.

Markos Mária épp ebédet készített, amikor felkerestük Fotó: MW

Özvegy Fekete Mihályné nagyon sok értékes receptet küldött már be. Elmondta:

– Amióta a férjem elhunyt, illetve mozgáskorlátozott lettem, már nemigen sütök-főzök. 80 esztendős vagyok, rengeteg olyan recepttel rendelkezem, amiket másoknak is szívesen ajánlok. A fiam, a lányom, négy unoka és hat déd­unoka is bearanyozza az életemet. Sokszor kérték a kedvenceiket, amiket én szívesen, nagy örömmel készítettem el.

Markos Mária több mint 30 receptet küldött be. Éppen ebédet főzött, amikor a minap felkerestük. Pácolt pulykát sütött zöldségekkel, a tetején tojással, sajttal és tejföllel. – Örülök, hogy megjelenik a szakácskönyv. Biztosan mindenki talál majd olyan receptet, ami felkelti az érdeklődését – emelte ki Markos Mária.

Önnek is van kedvence?

Továbbra is várjuk a család kedvenc ételeinek receptjeit az alapanyagokkal és az elkészítés leírásával, valamint egy portréfotót a beküldőről. E-mail: [email protected], postai cím: Békés Megyei Hírlap, 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3. A végső beküldési határidő: 2020. június 20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában