közös ügyünk

2020.03.13. 15:00

Szemét téma, igazi komment nélkül

A közösségi oldalamon általában tetszetős, kellemes, élvezetes és szép dolgokat szoktam bemutatni, amikre büszke vagyok. Ezúttal az életünk egy szégyenletes részét teszem közszemlére.

Balogh Tamás

Furcsa, a jellegénél fogva nem éppen a kezemre álló feladatot kaptam a minap: illegális szemétlerakó helyeket kellett megörökítenem. Két barátom segítségével a témát illetően, kincsesbányákra leltem.

Piripócsnál szörnyűséges látvány fogadott több helyen is
Fotók: Balogh Tamás

Félő, hogy ha több időm van rá, még nagyobb borzalmakat is találtam volna. Úgy tűnik, hogy a nagyobb forgalmú közutak menti eldugott, jobb sorsra érdemes „ligetek” vonzzák leginkább az illegális szemétlerakókat. Két, jellegzetes körzetre leltem, mindegyiket az M6 le- és feljáróinak közelében. Az egyik góc Bíbicnél, a másik a mesébe illő nevű Piripócs közelében bujkál.

Daruszentmiklóstól délre, az M6 lejárónál bezsákolt hulladék is van

Eddig sem vakon jártam a világot, a jövőben sem azt teszem. Sokféle magyarázkodást tudnék erre a dologra. Érvet egyet sem.

Előszállás közelében, Bíbicnél autókarosszéria-elemet is találtam

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában