beküldheti javaslatát

2020.01.10. 08:00

Nevet kap az eddig névtelen Városréti köz

Lakossági javaslat érkezett a 2395/1 helyrajzi számú osztatlan közös tulajdont képező közterület elnevezése érdekében.

Agárdy Csaba

A nevezett magánút a Városréti útról nyílik, kérelmezők a Városréti köz elnevezésre tettek javaslatot. A város önkormányzata által felkért Utcanév Munkacsoport a 2019. decemberi ülésén 5 igen, egyhangú szavazattal támogatta a Városréti köz elnevezést. A közterületek elnevezéséről, a házszámozásról és Dunaújváros egyes városrészeinek elnevezéséről szóló önkormányzati rendelet értelmében a lakosság számára biztosítani kell a munkacsoport javaslat-tervezetének véleményezését.

Ezért a munkacsoport legalább 15 napon keresztül a város hivatalos weboldalán közérdekű hirdetményként közzé teszi javaslatait. Kérik, javaslataikat, véleményeiket január 30-ig Bokor Zsuzsanna kulturális ügyintéző részére küldjék el az alábbi e-mail-címre: bokor@pmh. dunanet.hu, vagy postai úton az alábbi címre: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1. polgármesteri hivatal Humán szolgáltatási osztály.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában