Nagy nap volt tegnap a dunaújvárosi mentőállomáson – ajándék

2019.12.18. 16:00

Két betegőrző monitort kaptak

Nagy nap, mondhatnánk ünnepnap volt tegnap az Országos Mentőszolgálat Dunaújvárosi Mentőállomásán. A Dunaújváros és Környéke 04 alapítvány és az önkormányzat segítségével két betegőrző monitort kapott a mentőállomás.

Agárdy Csaba

Kiss Miklós (b) kézfogással köszönte meg az adományt Kubovics Árpádnak, az alapítvány kuratóriumi elnökének. Jobbról Reszegi Imre

Fotó: Varga Zsófia

Az átadási ünnepségen először a dunaújvárosi mentőállomás egykori vezetője, Reszegi Imre – aki most a Fejér megyei vezető mentőtiszt – köszöntötte a megjelenteket, többek között Pintér Tamást, Dunaújváros polgármesterét és Orosz Csabát, az önkormányzat közbiztonsági és környezetvédelmi bizottságának elnökét.

Kiss Miklós (b) kézfogással köszönte meg az adományt Kubovics Árpádnak, az alapítvány kuratóriumi elnökének. Jobbról Reszegi Imre
Fotó: Varga Zsófia

Reszegi Imre arra kérte az összejövetel résztvevőit, hogy egyperces néma főhajtással tisztelegjenek a közelmúltban elhunyt bajtársuk, Korpádi Csaba emlékének.

Pintér Tamás elmondta, tudják, milyen nehézségekkel küzdenek a mentősök, milyen nagy kihívás vár rájuk nap mint nap.

– A két betegőrző monitor egy kis segítség a munkájukhoz. Kérem vigyázzanak magukra és vigyázzanak ránk! – fejezte be beszédét a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában