február 15.

2019.12.27. 09:00

Ismét szervez bált az iparkamara a vállalkozóknak

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Vállalkozók bálja minden évben színvonalas, sikeres, jó hangulatú rendezvény, amelyen az Év vállalkozása Díjakat is átadják az arra érdemeseknek.

duol.hu

A következő bál időpontja már biztos: 2020. február 15., szombat este. Meglehet, most még kissé távolinak tűnik az esemény, ám érdemes már most bejegyezni a naptárba, nehogy az új esztendő kezdetére jellemző kapkodásban megfeledkezzünk róla!

A vállalkozók életében fontos esemény a bál
Fotó: archív

A jövő évi Vállalkozók báljának a szervezése már megkezdődött a városi kereskedelmi és iparkamaránál. A műsorral, a báli zenével kapcsolatban ugyan még zajlanak az egyeztetések, ám az már most bizonyos, hogy a tizedik bálon is színvonalas programban lesz részük azoknak, akik ezt a szombat estét a szokásos helyszínen, a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénájában töltik.

A belépőket 2020. január 15-étől lehet megvásárolni a kamara székházában. A tombolanyeremény pedig – ahogyan azt már eddig is megszokhattuk – idén is jótékony célt szolgál majd.

Az asztalokat baráti társaságok szokták megtölteni, ajánlatos tehát mielőbb felvenni a kapcsolatot az ismerősökkel, egyeztessék programjukat, hogy ott lehessenek 2020. február 15-én a Vállalkozók bálján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában