A terület az áruházlánc tulajdona, szabályozhatja a parkolást

2019.12.11. 08:00

Csak a vásárlás idején ingyenes

A Vasmű úti Spar üzlet után a Lidl áruház parkolója is fizetőssé válik december 16-ától a nem vásárló, csupán parkolni szándékozó személyautók után.

duol.hu

Az ott várakozó gépjárművek tulajdonosai már találkozhattak a parkolást ellenőrző cég tájékoztatójával: az autók szélvédőire, valamint a területen néhány szembetűnő helyen elhelyezték az erről szóló, részletes információkat tartalmazó szórólapokat.

A vásárlás idejére – egy órára – ingyenes a parkolás
Fotó: archív

A tájékoztató szerint a Lidl Magyarország Bt. dunaújvárosi parkolója magánterület, amelyre az áruházláncot üzemeltető cég forgalom-szabályozást vezetett be. E szerint a nyitvatartási idő alatt egy órán keresztül díjmentesen vehető igénybe a parkoló az ott vásárlók számára. Az egy órát meghaladó parkolás után azonban már díjat kell fizetni (további két óra elteltével még ennél is magasabb összegű díjat kell fizetnie az autósnak).

A parkolás rendjét a budapesti székhelyű Park-Ferr Kft. ellenőrzi december 16-á­tól, ugyanaz a cég, amelynek munkatársai a Spar Vasmű úti üzleténél felügyelik a parkolás időbeli korlátait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában