A civilektől közel harmincan dolgoztak a rendezvénynaptáron

2019.11.19. 09:00

Közös munkával a sikerekért

Kulcson civil szervezetek képviselői és az oktatási intézmények vezetői (csaknem harmincan) azért gyűltek össze november 13-án, hogy a település rendezvényeiről közösen egyeztessenek.

Török Tímea

Jobb Gyula polgármester köszöntője után Dienes Annamária vette át a szót. A faluház rendezvényszervezője a mozgalmas december rendezvényeiről tartott ismertetőt, majd a jövő évi programok kapcsán kérte a véleményüket. Mindannyian aktív résztvevői voltak a megbeszélésnek, ami eredményesen zárult – összegzett a rendezvényszervező. Több együttműködésről már az egyeztetés során megállapodtak a jelenlévők, hiszen közös munkával lesznek igazán sikeresek a kulcsi események. Így a decemberi csengettyűs koncert szervezéséhez az ötletgazda Vidám Emberek Közössége mellett a Mezőföld Keresztény Kulturális Hagyományőrző és Turisztikai Egyesület csatlakozott. – Abban kértük a civilek segítségét, hogy az éves rendezvénynaptár kapcsán gondolják át, miben szeretnének közreműködni – mondta el a civil összefogást támogatva Jobb Gyula polgármester.

Kulcson hagyománya van a civil szervezésű programoknak
Fotó: Török Tímea / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában