áldott, békés megemlékezés

2019.11.06. 08:00

Koszorúztak a háborús emlékműnél

A település háborús emlékműveinél, valamint dísz­polgárainak sírjánál helyeztek el koszorút a képviselő-testület tagjai és a részt vevő civil egyesületi vezetők múlt héten.

Horváth Dóra

A település völgyi világháborús emlékműnél gyűltek össze halottak napja alkalmából a képviselőkből és civil egyesületi vezetőkből álló megemlékezők.

Somogyi Balázs, Perkáta polgármestere köszöntötte az összegyűlteket, majd Sarok Mihállyal, Perkáta alpolgármesterével közösen koszorút elhelyeztek el az emlékműnél. Ezt követően a temetői világháborús emlékműnél koszorúzott Bogó Anikó, Perkáta alpolgármestere és Oláh István önkormányzati képviselő. A menet tovább haladva dr. Szabó Lajos, Perkáta volt jegyzője, Györkös János volt tanító, és az orvos házaspár dr. Baráth Károly és dr. Kádár Magdolna sírjánál tették tiszteletüket. Az esemény a késő délutáni órákban ért véget, amely során Somogyi Balázs további áldott, békés megemlékezést kívánt minden részt- vevő számára.

Tiszteletadás Fotó: a szerző

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában