előadásokkal és szűrővizsgálatokkal

2019.10.10. 10:00

Séta a mellrák ellen, a korai felismerésért

Ismét megrendezik városunkban a mellrák elleni demonstrációt.

duol.hu

Október 12-én, szombaton a Városháza téren a rózsaszín szalag feltűzésével kezdődik az akció, s köszöntőt mond dr. Kovács Péter, a Dunaújvárosi Járási Hivatal vezetője. A közös séta a Dózsa György út, Szórád Márton út útvonalon halad a járási hivatal épületéig, ahol ezt követően előadások, bemutatók, filmvetítés, életmód-tanácsadás várja az érdeklődőket.

Az előadások sorában szó lesz a művészetek és a lelki egészség kapcsolatáról, az emlőszűréssel kapcsolatos tév­hitekről, a mozgás jelentőségéről, és érdekesnek ígérkezik A szívpárna, és ami mögötte van című előadás. A programok sorában két képviselője bemutatja a Mellrákinfó Egyesületet, s levetítik Sasvári Richárd Kísértés című filmjét Hámori Ildikó, Bognár Gyöngyvér és Fehér Tibor főszereplésével.

Mindeközben az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai a helyszínen fogadják a vércukor-, vérnyomásmérésre, életmód-tanácsadásra érkezőket. Az egész napos demonstráció végül a Szabolcs Singers együttes műsorával zárul.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában