közlemény

2019.09.10. 11:00

Rendkívüli iskolakezdési támogatást nyújtanak

duol.hu

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amely a következőt tartalmazza:

„Önkormányzatunk az idei évben rendkívüli iskolakezdési támogatást nyújt minden dunaújvárosi általános iskolás gyermeknek (1-8. évfolyam), amely támogatás összege gyermekenként 6000 Ft.

Városunkban az érintett általános iskolás gyermekek száma több mint 3000 főt jelent, eddig azonban megközelítően 1000 kérelmező élt a támogatás lehetőségével.

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Kérem az érintett szülőket, vegyék igénybe a tanszertámogatást, hiszen ez a támogatás alanyi jogon jár, nem jövedelemhez kötött, egy erre a célra szolgáló nyomtatványon kell benyújtani igényüket, és a dokumentumot szeptember 30. napjáig a polgármesteri hivatal dísztermébe (Városháza tér 1., a 10 emeletes épület, földszint, porta melletti terem) kell eljuttatni ügyfélfogadási időben.

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 8–12, 13–16 óráig

Szerda: 8–12, 13–18 óráig

Péntek: 8–12 óráig”

Cserna Gábor

DMJV polgármestere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában