együtt festették a hímes tojásokat

2019.04.23. 13:00

Közösen készítettek húsvéti díszeket

Két alkalommal is a húsvéti készülődés jegyében várták a gyerekeket és a felnőtteket – elsősorban a lányokat, asszonyokat – a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár épületében.

Körmendi Erzsébet

A Rácalmási Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a művelődési házzal közösen húsvéti játszóházat szervezett a tavaszi szünet első napján. Délelőtti elfoglaltság gyanánt reggel kilenc és dél között tojásokat festettek a gyerekek különböző technikákkal. Valamint gyönyörű díszeket is készítettek, hogy meglepjék velük szüleiket.

A családsegítős játszóházban nagyon sok gyerek készített ünnepi díszt
Fotó: facebook

Szombaton, április 20-án szintén nagy volt a készülődés... Az intézmény dolgozói arra biztatták a hölgyeket, hogy fessék meg együtt a húsvéti tojásokat a locsolóknak! A felhívásra érkeztek is szép számmal vendégek, hogy kellemesen töltsék együtt a szombat délelőttöt. A tojásokat és eszközöket az intézmény biztosította, és nemcsak hímesek készültek, hanem húsvéti lakásdíszek is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában