Jótékonysági koncert

2019.04.04. 12:00

Japán szerzemények is lesznek

Ebben az esztendőben immár 24. alkalommal rendezik meg a jótékonysági pedagóguskoncertet, április 15-én, hétfőn, 17 órától a szokásos helyszínen, az evangélikus templomban.

Balla Tibor

Az idei zenei program fellépői: a Dunaújvárosi Óvoda kórusa, a Dunaújvárosi Vegyeskar, a Sándor Frigyes Zeneiskola pedagógusai és a Wesley DaCapo Művészeti Iskola pedagógusai.

Idén ünnepli 150 éves évfordulóját a magyar–japán barátság, illetve a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok szervezetének, a Magyar–Japán Baráti Társaságnak vezetője, a jótékonysági pedagóguskoncert egyik főszervezője Német Irma, ezért japán zeneszerzők műveit és japán ihletésű zenedarabokat is hallhatnak a koncertre látogatók.

A szervezők remélik, idén is telt házas koncert lesz
Fotó: Pantaleon

A jótékonysági koncert bevételét a hagyományoknak megfelelően, ismét a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának ajánlják fel. A hangverseny az elmúlt évekhez hasonlóan a Móricz Zsigmond iskolának köszönhetően valósulhat meg. A rendezvény fővédnöke dr. Mészáros Lajos, a kórház főigazgatója. Belépőjegyeket idén nem szednek, a kórházban kezelt beteg gyerekek megsegítésére szánt felajánlásokat a koncert helyszínén elhelyezett adománygyűjtő dobozba tehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában