folytatódik a Mindenki Egyeteme

2019.03.21. 08:00

Szombati kalandozások a tudomány világában

Ebben az esztendőben is folytatódik a Mindenki Egyeteme, immár az önkormányzat támogatásával a Dunaújvárosi Egyetemen.

Balla Tibor

Erről tartott sajtótájékoztatót tegnap dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes, Lászlóné Kenyeres Krisztina oktatási igazgató, és dr. Balázs László, a Társadalomtudományi Intézet intézet­igazgatója. A 2018/2019. tanév második szemeszterében induló Mindenki Egyeteme a „Kalandozások a társadalomtudomány és a pedagógia világában” címet viseli, amely a Társadalomtudományi Intézet és Tanárképző Központ szervezésében valósul meg.

Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika (középen) a tájékoztatón
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A Mindenki Egyeteme programjára bárki jelentkezhet, akit érdekelnek a meghirdetett kurzusok. A jelentkezés feltétele, hogy az érintett kitöltse a jelentkezési lapot, amelyet a www.uniduna.hu/hirek/mindenki-egyeteme-2019 elérhetőségen tölthet le, és azt eljuttassa a Dunaújvárosi Egyetem Tanulmányi Hivatalába személyesen vagy elektronikusan a [email protected] címre. Telefonon érdeklődni lehet: Szabó Eleonóra tanulmányi előadónál (25/551-232) lehet. A jelentkezési határidő március 31. Az előadások helyszíne minden esetben a Dunaújvárosi Egyetem főépületének 308-as terme.

A Mindenki Egyeteme programjai közül bármelyik, de akár az összes meghirdetett előadás is választható (ezt a jelentkezési lapon kell majd jelezni). A képzés a jelentkezők számára a Dunaújvárosi Egyetem jóvoltából ingyenes. A Mindenki Egyetemén részt vevők megismerhetik belülről a Dunaújvárosi Egyetem életét, oktatóit és hallgatóit.

Hagyományosan

A Mindenki Egyeteme rendkívül népszerű, és többéves hagyománya van. A Dunaújvárosi Egyetem a 2015/2016. tanév első félévében indította el (akkor még Nyitott Egyetem elnevezéssel) programját a város és a régió lakosai számára. A kezdeményezés célja, hogy a Dunaújvárosban és a környékén élő lakosok számára az egyetem megnyissa kapuit, és az érdeklődők izgalmas kurzusok formájában bekapcsolódhassanak képzéseikbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában