nemes cél

2019.02.21. 18:00

Jótékony verseny: segítsünk Andornak!

Körmendi Erzsébet

A Rácalmás SE Vajk íjászszakosztálya íjászversenyt szervez, mégpedig jótékony jelleggel. Az esemény március harmadikán lesz a Rácalmási Rendezvény- és Sportcsarnokban.

A kisváros íjászai segíteni szeretnének egy fiatal versenyzőjüknek.

– Versenyünk célja egy kis íjász barátunk, Kollár Andor támogatása, akit tavaly ősszel olyan súlyos autóbaleset ért, hogy egyik lábát sajnos amputálni kellett. Andor mindent megtesz a gyógyulásáért. Mi, felnőttek is példát vehetnénk az akaraterejéről. A legutóbbi versenyt tolószékből lőtte végig, és meg is nyerte, amihez külön gratulálunk neki, büszkék vagyunk rá – mondta el Tóth Csaba a Vajk szakosztály vezetője. Hozzátette: – A műláb iszonyatosan sok pénzbe kerül, aminek egy részét a szülőknek kell előteremteni. Ez egy átlagos fizetésnél többévi keresetet jelent. Szakosztályunk felajánlott a versenyünk bevételéből egy összeget, de kiteszünk egy dobozt, és aki úgy gondolja, hogy segítene, a helyszínen megteheti. Andor is ott lesz a versenyünkön, így személyesen is találkozhatnak vele a résztvevők, megismerhetik ezt a fantasztikus fiút. A megnyitó fél tízkor kezdődik. A belépés ingyenes. A nézőtérről teljes biztonsággal meg lehet tekinteni a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában