még lehet javaslatokat tenni

2019.02.23. 19:00

Idén is átadják Dunaújváros Ifjúságáért díjat

Március végéig még lehet javaslatokat tenni Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármesterénél, Cserna Gábornál, hogy ebben az esztendőben ki kapja a Dunaújváros Ifjúságáért elismerést az érdemesek közül.

Balla Tibor

A Dunaújváros Ifjúságáért díj azon természetes személynek és közösségnek adományozható, aki, vagy amely Dunaújvárosban az ifjúsági korosztály nevelésében, az ifjúságvédelemben, vagy a fiatalok számára nyújtott szolgáltatások szervezésében kiváló munkát végzett. A díj adományozását kezdeményezheti bármely személy vagy közösség. A kezdeményezést Dunaújváros MJV polgármesteréhez kell benyújtani, 2019. március 20-ig (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1–2., polgármesteri hivatal). A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a felterjesztett személy vagy közösség nevét, elérhetőségét, a kifizetéshez szükséges adatait (születési hely és időpont, anyja neve, tajszám, adóazonosító), tevékenységének általános ismertetését és az elismerni kívánt tevékenység méltatását (lehetőség szerint egy oldal terjedelemben), a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét.

A díjat egy évben csak egy személy/közösség kaphatja meg. A korábban díjazott személyek névsora a város honlapján megtalálható. A díj posztumusz elismerésként is adományozható az elhunyt személy halálát követő egy éven belül. Egy személy vagy közösség a díjat csak egyszer kaphatja meg. Kérik, hogy javaslatukat a polgármesterhez nyújtsák be, és a borítékon tüntessék fel, hogy Dunaújváros Ifjúságáért díj!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában