Patrióta esték Rácalmáson

2019.02.17. 17:00

Czunyiné dr. Bertalan Judit és Georg Spöttle lesznek a vendégek

Folytatódik a Patrióta esték sorozat Egy férfi, egy nő baráti pódiumbeszélgetés, avagy „Ej nem érünk arra rá” – Rácalmáson semmiképpen! címmel.

Várkonyi Zsolt

A rendezvény következő vendégei Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, aki korábban a köznevelésért felelős államtitkár is volt, illetve a médiából is ismert George Spöttle biztonságpolitikai szakértő lesznek.

Czunyiné dr. Bertalan Judit

Az esemény házigazdája, egyben moderátora ezúttal is Pálinkás István lesz. A március 1-én, pénteken, 18 órakor kezdődő pódiumbeszélgetés helyszínéül a Jankovich-kúria szolgál.

Az elmúlt évben november elején és végén a Patrióta esték vendégei Kiszelly Zoltán politológus, a Századvég politikai elemzője, dr. Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Józsefváros önkormányzati képviselője, majd Stoffán György, vallástörténet-kutató, a Volt egyszer egy keresztény Európa nagy sikerű könyv szerzője és Jurák Kata, az Echo Tv munkatársa voltak. A pódiumbeszélgetésen a nemzeti és keresztény értékrendet magukénak valló szakemberek saját szakmájuk látószögén keresztül mondták el véleményüket napjaink legfontosabb kérdéseiről, kihívásairól.

Georg Spöttle és a rendezvény házigazdája, Pálinkás István Fotó: archív

A következő rendezvény vendégei közül Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő ezúttal pedagógusként, családjogi szakjogászként és a Fidesz–KDNP politikusaként érkezik, Georg Spöttle pedig az illegális migráció egyik hazai biztonságpolitikai szakértőjeként ismert.

A szervezők ezúttal is várják a hallgatóságot a kúria nagytermében, ahol a pódiumbeszélgetés résztvevői a helyszínen készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában