Járási Hivtal

2019.01.30. 07:06

Látta már belülről? Nagyon menő lett!

Teljesen megújult a régi zöld SZTK épülete.

duol.hu

Fotó: Sándor Judit / Cserna Gábor Facebook oldala

Cserna Gábor polgármester úr az alábbi posztjában tudatta a közösségi oldalának követőivel az örömhírt, hamarosan birtokba vehetjük a megújult zöld SZTK épületét, ahol a Járási Hivatal kapott helyet.

Íme a közlemény:

Március közepén már az ügyfelek is birtokba vehetik a volt Zöld Sztk-ból lett Járási Hivatalt.

Városunk visszavásárolta, rágcsálómentesítette, kitakarította az épületet, majd a Fejér Megyei Kormányhivatal birtokába került – természetesen a költségeinket megtérítve.

Így a város központjának szégyenfoltja helyére – a külső szerkezetet megtartva – egy korszerű, igényes közintézmény épült – ahogy ez a képeken látszik.

Most már egy helyen lesz a Városháza B és A épületében eddig helyet kapó járási ügyek mellett a Csillagházban lévő földhivatal és a Bánki épületében levő nyugdíj és társadalombiztosítási osztály, továbbá a MÁK kihelyezett ügyfélszolgálata is. Kivételt képez a néhány éve átadott kormányablak és a foglalkoztatási osztály ( munkaügyi központ), amelyek a korábbi helyükön maradnak.

A teljes költségét tekintve közel kétmilliárd forintos beruházás nyomán 145 ügyintéző várja, hogy reményeim szerint gyorsan és hatékonyan intézhessék majd az ügyeinket.

A feltételek biztosítottak, most még a hivatal felöltöztetése van hátra, de ahogy a hivatalvezető úr elmondta, hogy az irodák kialakításában és berendezésében szabadkezet kaptak, így minden olyan lesz és lehet, ami az ügyek kezelésének és az ügyfelek igényeinek a legjobban megfelel. Liftek, mozgáskorlátozott mosdók, babák tisztába tevésére alkalmas helyiségek, kényelmes váróhelyiségek fogadják majd a városlakókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában