sajátos ünnep

2018.11.26. 10:00

Mire való a férfinap?

Vannak, akik azt hiszik, hogy ez az ünnep egy kicsit a különcködő és jelentős anyagiakkal bíró férfiak, 18+-os, pironkodva irigyelhető programja.

Balogh Tamás

Mi viszont egy olyan férfinapra voltunk hivatalosak, ami valóban nagyon irigyelhető, de a barátságról, a víg kedélyről szólt, és anyagilag is követhető lenne mindenki számára. Daruszentmiklóson jártunk. Ismereteink szerint ez a település híres a jó kedélyű, vendégszerető, kiválóan sütő-főző, és az így készült javakat együtt elfogyasztó lakóiról. Is. Ők ezt az alkalmat is nagyon komolyan vették, illendően felkészültek, az ünnepeltek kedvére sütöttek-főztek, és a mulatság nyomait is a hölgyek számolták fel.

Fogarasi Béla, a Falulánc Kulturális Szövetség elnöke
Fotó: Balogh Tamás

Cserébe egy csípős humorú műsorban jól elmondták a magukét a gyanútlanul összegyűlt uraknak, hogy majd a hétköznapjaikon miket ne feledjenek el, hogy a jövőben is barátságban és szeretetben élhessenek a párjaikkal! A tapsok után az urak gyanakodva és nevetve fordulhattak egymás felé: „Akkor most kaptunk is, meg nem is?!”

Fogarasi Béla, az eseményt lebonyolító Falulánc Kulturális Szövetség elnöke is érezte a megszólíttatást, de akár a férfitársai, örömmel fogadta.

– Annyiból föltétlenül különleges ez a rendezvényünk, hogy itt a környékünkön még nem is volt eddig ehhez hasonló. Több szempontból sem meglepetés, hogy szép számmal érkeztek a hölgyek is, hiszen mindenki elhívta a pártját, és a vendéglátást most ők adják nekünk. Nagyon ki voltunk tüntetve!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában