Idősek Világnapja Perkátán

2018.10.19. 12:00

Népdalcsokrot adtak át Perkátán

Az idősek világnapja alkalmából többször is köszöntötték a nyugdíjasokat Perkátán. 2018. október 9-én, majd 15-én a két nyugdíjasklub tagságát látta vendégül Perkáta Nagyközség Önkormányzata egy ebédre.

Horváth Dóra

Ezt követően 2018. október 16-án az idősek világnapja alkalmából rendezvénnyel is készültek a perkátai nyugdíjasok részére, amit uniós forrásból finanszíroztak. Az eseményen Somogyi Balázs, Perkáta polgármestere köszöntötte a közönséget, s beszélt arról, hogy milyen fontos szerepet játszik a két nyugdíjasklub a település közösségi életében. Csokrot adott át a két nyugdíjasklub vezetőjének, dr. Nagy Andrásnénak és Somogyi Annának.

A Cinegemadár Néptánccsoport táncosai is felléptek
Fotó: Horváth Dóra

Ezt követően a „Veled az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület fiataljainak műsora következett. Ennek során egy, az örök fiatalságról szóló verset szavalt Rácz Noémi. Közös népdalcsokorral készült a programra Wéber Viktória és Horváth Dóra, majd a Cinegemadár Néptánccsoport táncosai mutattak be sudridom táncot. A gyerekeket követően ­KoósJános és Dékány Sarol­ta fellépése következett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában