település érdekei

2018.10.09. 13:00

Lakossági fórumot tartottak Mezőfalván

Elkészült a település fejlesztési koncepciójának, településszerkezeti tervének, helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének véleményezési anyaga.

Horváth László

Az erre vonatkozó helyi vélemények megismerése céljából rendezett fórumon Márok Csaba, Mezőfalva polgármestere a felvezetőben kiemelte, olyan településrendezési tervet készítettek, ami a mai kor változásait, aktualitásait szem előtt tartva fogalmazódott meg és a település érdekeit szolgálja. A visszaérkezett jelzések és vizsgálatok alapján a szakhatóságok az elkészült munkában komolyabb kivetnivalót nem találtak – hallhattuk a felvezetőben. Lakossági részről csak egy kérdés érkezett, de az is inkább egy aktuális, napi problémához, az utcai kerítésen kilógó és rendezetlen növényzet megszüntetéséhez kért segítséget. További hatósági megfelelőség után véglegesen 2019-ben léphet érvénybe a képviselő-testület által megszavazott településrendezési és fejlesztési terv. A rendezvénnyel gyakorlatilag lezárult a terv megvitatásának társadalmi véleményezési periódusa. A lakosság természetesen továbbra is megkeresheti a témához kapcsolódó problémáival az önkormányzatot, a testület tagjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában