végre szerető gazdira talált

2018.10.23. 11:00

Boldog véget ért a történet

Majdnem egy hónap telt el azóta, hogy megtaláltuk Szatyorkát. A kiskutya egy szatyorba rakva várta megmentőjét Dunaújvárosban egy fa alatt, aztán szerkesztőségünk egy fél napra gondjaiba vette.

Tóth Alexandra

Ez alatt az idő alatt meleg helyen, étel és ital mellett, állatbarát kollégák társaságában várta, hogy szakértő segítséghez jusson. Szatyorka őrangyala Zachariás Ágnes, a solti Ágica állatotthon vezetője képében jelent meg, az ő kérésére szállítottuk a dunaföldvári Túri Állatkórházba a kislányt, s ő gondoskodott róla a továbbiakban.

Szatyorka végleges otthonában pihen
Fotó: amatőr

A demodexes, férges, immungyenge kutyababáról minden nap kaptunk hírt Ágicától, aki rendszeresen látogatta, valamint – tetemes – orvosi költségeit alapítványa és támogatóinak jóvoltából maga állta. Szatyorka közel egy hetet töltött a klinikán, ahonnan rövid időre ismét Dunaújvárosba, ideiglenes befogadóhoz került, hiszen a kis kopaszt senkinek nem volt szíve a kennelsorra vinni.

A törénet most hét végén ért véget, Szatyorka szinte kicserélve már csak a szőrnövesztésen dolgozik, és Ausztriába gazdisodott, ahol kettős állampolgárként csaholhat tovább sok-sok boldog éven át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában