nem árt odafigyelni

2018.09.06. 10:28

Útlezárás lesz Dunaújvárosban

Pénteken útlezárásra számíthatnak a belvárosban, körültekintően közlekedjenek.

duol.hu

Fotó: Pixabay

Dunaújváros Megyei Jogú Város tájékoztatása alapján a Balogh Ádám utca 24-28. közötti úttesten és járdán pár nap alatt jelentős süllyedést tapasztaltak a hivatal szakemberei.

A DVG Zrt. képviselőivel a helyszínen megállapították, hogy a megsüllyedt útszakasz rendkívül balesetveszélyes, így annak teljes lezárására van szükség.

Ennek értelmében a Balogh Á. u. 24. szám előtt, valamint a Balogh Á. u. és Bocskai I. u. kereszteződésében az útpálya teljes lezárását kordonokkal és a szükséges közúti jelzőtáblákkal elvégezzük 2018. szeptember 7-én, pénteken.

Ennek során a Balogh Á. utcáról a Bocskai I. utcára továbbhaladni nem lehetséges, kerülni a Semmelweis I. utca felé lehet.

A Balogh Ádám utcáról nyíló belső udvarok megközelíthetőségét továbbra biztosítjuk.

A munkavégzés során a DVG Zrt. az érintett süllyedés területén a közműig kibontja a burkolatot, hogy a közmű állapotát is meg tudják vizsgálni, a rendkívül gyors megsüllyedés okának feltárása érdekében.

Az így megállapított tények birtokában tudunk majd tájékoztatást adni a munkálatok várható befejezéséről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában