felfedi magát a vízi fantom

2018.09.13. 19:00

Kifogták a rejtélyes dunai szörnyet

Mint, ahogy korábban megírtuk oldalunkon, rejtélyes „szörny” tartotta izgalomban a dunai horgászokat, hajósokat. Boldogan jelentjük, hogy most lerántjuk a leplet a titokzatos jelenségről!

duol.hu

Hajdúszoboszló, 2017. december 14. Veselényi Attila halászmester elszállításhoz készíti elõ a piaci halat. A hajdúszoboszlói Bocskai Halászati kft két hetes kampánnyal, szükség esetén napi 10 tonnányi kiemeléssel igyekszik kielégíteni a karácsonyi vásárlói halszükségletet. Ilyenkor az éves értékesítés negyede kerül piacra, pontyból, busából, amurból, kárászból és harcsából. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

A dunai víziszörny kiléte napokig foglalkoztatta, sőt talán még rettegésben is tartotta a mitikus lények iránt érdeklődőket. Oldalunkon is született egy cikk a megmagyarázhatatlan jelenséggel kapcsolatban, amiről még videofelvétel is készült.

Íme, itt egy " target="_blank" rel="nofollow noopener">újabb felvétel, melyet Ercsi Város honlapján találtunk. Bemutatjuk a szörnyet, ami egy 8 kilós amur személyében került egy szerencsés horgász szákjába.

Most már mindenki fellélegezhet, a veszély nagy valószínűséggel elhárult!

Vezető képünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában