rendezetlenség a butiksoron

2018.08.17. 07:30

Rágcsálók bosszantják a kis Dózsa György út lakóit

Számos információ kering a városban arról, hogy a Dózsa György úti butiksoron elszaporodtak a patkányok. A boltosok és a közelben lakók egyaránt találkoznak a problémával.

Tóth Alexandra

Izsák Máté hallgatja a butiksoron dolgozó egyik kereskedő tapasztalatait Fotó: HK / DH

Izsák Máté, a városrész önkormányzati képviselője maga jelent meg az érintett területen, hogy meghallgassa a boltosok véleményét és tapasztalatait.

A problémáról már azelőtt is értesült, amiről tájékoztatta a városüzemeltetést, amely ellenőrizte a területet 2-3 héttel ezelőtt, de nem találtak patkányokat a helyszínen.

Izsák Máté hallgatja a butiksoron dolgozó egyik kereskedő tapasztalatait Fotó: HK / DH

Az önkormányzati képviselőnek az a kérése, hogy a lakók és a butikosok írásban tájékoztassák saját közös képviselőjüket, ha a továbbiakban patkánnyal találkoznak, aki pedig továbbítja észrevételüket felé. Amennyiben újra jelentkeznek a kártevők, azonnali intézkedéssel orvosolni problémát.

Izsák Máté azt is elmondta, hogy az üzletsor rendezetlen járdaszigeteit és zöld területeit még a rossz idő beköszönte előtt haladéktalanul rendezni fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában