Dunaújvárosi rendőröké a legnagyobb fogás

2018.05.24. 11:00

Szakács Krisztián szektorgyőzelmével folytatta versenysorozatát a Pentele Police

A hét végén a második fordulóval folytatódott a Horgászatot Kedvelők Ligája versenysorozat, amelyben a dunaújvárosi rendőrök versenycsapata ismét kitűnően szerepelt. Az ölbői versenypályán megrendezett versenyen Szakács Krisztián 18,5 kg hallal megnyerte a szektorát, és ő büszkélkedhetett a verseny legnagyobb halával is, egy 5,8 kg súlyú ponty kifogásával.

KJ

Szakács Krisztián 18,5 kg teljesítménnyel zárt Fotó: amatőr felvétel

A Vas megyei Ölbő adott otthont az amatőr rendőr horgászbajnokság újabb állomásának. A nagyon szépen kialakított horgászparadicsom versenyzésre kiépített tava gyönyörű lakóhelye a halaknak, és ezt már a pénteki edzésnapon megtapasztalhatták a Pentele Police versenyzői. Sorra sikerült a szebbnél szebb pontyokat, kárászokat a szákba terelni, és ez biztató volt a szombati versenynap előtt. A dunaújvárosi rendőrök ismét két csapattal indultak a viadalon, amely a kedvező időjárás ellenére a vártnál kisebb eredményeket hozott.

Szakács Krisztián 18,5 kg teljesítménnyel zárt Fotó: amatőr felvétel

A szeszélyes halak a tó nem minden részén jelentkeztek, így elég nagy különbségek alakultak ki a fogások között, és a csapatok között is elég nagy volt a körbeverés. Az újvárosi zsaruk közül Szakács Krisztián 18,5 kg összteljesítménnyel zárt, Körmendi János 16,1 kg, Nagy Tibor 11,5 kg, Szabó Attila 10,2 kg, Kovács Roland 8,8 kg, míg Tomkovics László 2 kg halat fogott. Az eredmények összesítése után kiderült, Szakács Krisztián eredménye szektorgyőzelmet ért, és a legnagyobb hal is az ő nevéhez fűződött, egy gyönyörű 5,8 kg súlyú ponty partra emelésével.

Sikerült a szebbnél szebb pontyokat kifogni

A nagyon vegyes szektoreredmények összesítése után kiderült, a Pentele Police mindkét gárdája éppen lemaradt a dobogóról, a csapatok a negyedik és az ötödik helyen végeztek. A javítási lehetőségre nem kell sokat várni, legközelebb a fehérvárcsurgói tározó halaival kell megküzdeniük az újvárosi rendőröknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában