Közhasznú szervezetek támogatása

2018.04.26. 15:00

Ismét lehet pályázni a Hankook abroncsokra

Hetedik alkalommal hirdeti meg abroncsadományozási programját a Hankook Tire Magyarország Kft. A cég eddig 273 millió forint értékben támogatta a közhasznú szervezeteket.

duol.hu

Ismét meghirdeti egyedülálló abroncsadományozási programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Ennek keretében a vállalat olyan közhasznú alapítványoknak, kisebb egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz.

Jelentkezni április 25-től van lehetőség a www.hankook­adomany.hu weboldalon. A szervezetek ezúttal is tizenkét darab, azaz három garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket, egészen július 20-ig.

A támogatásra azok a legalább öt éve működő közhasznú alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, amelyeknek kör­nyezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi körük.

Az elmúlt hat évben a cég több mint tizenháromezer abronccsal, 273 millió forint értékben támogatta a civil szektor 1229 kisebb és nagyobb egyesületét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában