konyhai eszközök és fesztiválbelépő

2018.03.21. 14:00

Megkapták a díjat az Év párja játék bronzérmesei

Több ezer szavazat érkezett az Év párja nyereményjátékunkra. Most a harmadik helyezett párt, Kovács-Stadler Sand­rát és Kovács Márkot köszöntöttük.

A dobogós helyen végzett fiatal házaspár hölgytagja vehette át az értékes nyereményeket, mert az ifjú férjnek munkahelyi kötelezettségének kellett eleget tennie. Sandra kisgyermek-gondozónak tanul, Márk pedig egy autókereskedésben dolgozik. Az ifjú pár egy gyermeket szeretne, aztán meglátják, hogyan tovább. Sandra nagyon boldog volt, hiszen elmondása szerint a verseny díjai között épp ezt szerették volna megnyerni.

Urbán Attila, Kovács-Stadler Sandra és Bodnár Sándor Fotó: HK/Dunaújvárosi Hírlap

A harmadik díj felajánlója a Momert Zrt. volt. Az ajándékokat, a többfunkciós húsdarálót, amihez kolbásztöltő és kebabkészítő applikátor is tartozik, Urbán Attila, a cég stratégiai igazgatója adta át, amit megfejeltek néhány konyhai eszközzel, egy botmixerszettel, egy konyhai mérleggel és egy kézi mixerrel is. Az igazgató elmondta, örül annak, hogy a fiatalok háztartásába számos hasznos eszközt tudtak adni, és nem titkolt céljuk, hogy megkedveltessék a Momert eszközeit velük. Kiemelte, hogy a közelmúltban kávéfőzőcsaládjuk egy új változatával jelentek meg a boltokban, és bízik abban, hogy megkedvelik ezt is a vásárlók.

Harmadik helyezett: Kovács-Stadler Sandra és Kovács Márk Fotó: VPh

A nyeremény azonban nem jár egyedül, hiszen a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület felajánlásában egy négyszemélyes családi belépőt is kapott az ifjú pár a május 12–13-i, rácalmási Almavirág Fesztiválra, amelyet az egyesület elnöke, Bodnár Sándor nyújtott át nekik. Az elnök bízik abban, hogy a fiatalok megkedvelik a rácalmási fesztiválokat, és reméli, hogy Sandrát már kismamaként is üdvözölhetik a szeptemberi tökfesztiválon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában