adomány az őrsnek

2018.02.16. 12:44

Új konyhai felszerelések Fejér megye hivatásos tűzoltó-parancsnokságain

A tűzoltói hivatás, a folyamatos készenlét, baj esetén a gyors reagálás és a hatékony beavatkozások elismeréseként konyhai kisgépeket, eszközöket és felszereléseket adományozott a szabadegyházai Hungrana Kft.

FMKI

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy

Fejér megye hivatásos tűzoltó-parancsnokságainak. A felajánlást Telkes Angelika, a vállalat HR-igazgatója adta át a székesfehérvári hivatásos tűzoltók körében február 16-án, pénteken a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

Telkes Angelika elmondta, hogy a társadalmi felelősségvállalási programjuk keretében korábban a mentőszolgálatnak adtak át speciális kötszereket, most pedig – egy tavalyi kezdeményezés eredményeként – a 24/48 órás váltásban szolgálatot teljesítő hivatásos tűzoltók részére ajánlottak fel adományt, amelyből a székesfehérvári, a dunaújvárosi és a sárbogárdi parancsnoksággal egyeztetve konyhai eszközöket, felszereléseket vásároltak.

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy

A felajánlásért Pethő István Ferenc tűzoltó ezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgató-helyettese mondott köszönetet és kiemelte, hogy az adományból a megye mindhárom hivatásos tűzoltó-parancsnoksága és a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs is részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában