Boldogító igen

2018.02.12. 10:00

Az esküvő szervezéséhez adtak ötleteket, javaslatokat a kiállítók

A város egyik népszerű esküvői helyszínén, a Campus étteremben vonultatták fel a szakemberek mindazokat a szolgáltatásokat, különlegességeket, amelyek szükségeltetnek ahhoz, hogy a házasságkötés valóban az élet párját ritkító pillanata, mulatsága legyen. Népes vendégsereg volt az esküvőkiállításon.

Körmendi Erzsébet

Elsősorban leendő menyasszonyok, vőlegények és örömszülők népesítették be a Campus éttermet szombaton, és elsősorban ötleteket merítettek. Arra voltak kíváncsiak, mit kínálnak a standokon bemutatkozó szolgáltatók, mit hogyan érdemes megszervezni ahhoz, hogy az élmény teljes és tökéletes legyen majd a menyegző, vagyis a boldogító igen kimondásakor, valamint az utána szokásos lakodalomban. Érdeklődéssel figyelték a kifutón Amanda gyönyörű menyasszonyi ruháit.

Amanda gyönyörű esküvői ruhákat vonultatott fel a kifutón Fotók: Hankusz Kálmán

Néhány asztallal odébb pedig az urak is szemügyre vehették, milyenek a mostani vőlegény öltöny- és nyakkendőtrendek. Ízelítőt kaptak a lakodalmi étel- és süteménymenüből, láthattak dekorációs ötleteket, meghallgathatták például Hammer Zita tanácsait, aki hangsúlyozza: smink tekintetében eltűntek az erős kontúrok, visszatértek a természetességhez. Dajka Ágnes csodálatos mézeskalácsokat mutatott, vendégajándéknak is tökéletesek. De meghallgattuk fodrász, fotós, videós, DJ ajánlatát, ötleteit, illetve felülhettünk a bejárat előtt álló hintóra is.

Dajka Ágnes mézeskalács kosara, vagy a névvel ellátott szívek valóban különleges vendégajándékok

A dunaújvárosi esküvőkiállítás szervezője, házigazdája, Horváth Attila, a Campus és a Kiskohász étterem vezetője a vacsora kívánalmairól elmondta, a hagyományos menü éli fénykorát továbbra is: az újházi tyúkhúsleves a sláger, utána a pörkölt és a sültes tál dukál. A kiállításról összességében nagyon pozitív tapasztalatokról számolt be: a szokottnál is többen látogattak el az esküvőkiállításra, és már a jövő évi menyegzőkről tárgyalnak. A szezon általában májusban kezdődik, de október végéig kitolódott a vége, sőt január 6-ára is vállaltak már esküvőt, és fantasztikus volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában